Mercè Claramunt advocada i mediadora

Benvinguts al meu web!

Hola a tots i totes!

I benvingudes i benvinguts al meu blog!!

Tinc el plaer de presentar-vos el meu blog, un espai pensat perquè pogueu seguir la meva activitat i les meves reflexions a propòsit d’una professió que m’apassiona: l’advocacia, amb el matís tan distintiu i enriquidor com és la mediació entre les parts. No amb la dedicació que m’agradaria, el factor del temps i la meva nova dedicació a ser àvia no m’ho permeten, però sí que poc a poc aniré omplint aquest espai d’opinió personal.

La idea és que aquí hi trobeu opinions personals, articles en mitjans de comunicació, entrevistes, actes i tot tipus de referències a temes relacionats amb la meva activitat. Tot plegat, continguts que em semblen interessants de compartir amb tots vosaltres i que espero que trobeu interessants. Us convido a intervenir sempre que us vingui de gust.

Salut!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>