A

qualsevol societat, i òbviament a la nostra, les relacions personals es regeixen per normes, per contractes, per obligacions de fer quelcom, de donar alguna cosa a canvi d’una altra, etc. Quan en aquestes relacions es produeixen incompliments que ens afecten, cal comptar amb els professionals que defensin els nostres drets i reclamin els danys que ens hagin pogut ocasionar.

El despatx de Mercè Claramunt es posa al costat de les persones que li fan confiança en el camí, no sempre fàcil, per reclamar un incompliment o indemnització i reparar el greuge i els danys causats.

A més, dins l’àmbit civil també ofereix assessorament en la redacció de contractes i actes de conciliació, així com l’establiment de mesures cautelars i de diligències preliminars en aquells casos en els quals es necessiten dades rellevants per poder iniciar el procés judicial.

Altres serveis jurídics

Vols solucionar el teu conflicte amb un acord? Això és possible!

Ús de galetes

Aquest web utilitza galetes perquè tinguis una millor experiència com a usuari del web. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment i la teva acceptació a la nostra política de galetes. Més informació

ACEPTAR