Congrés Violència Masclista ICAB

El 3 i 4 de març, l’ICAB celebrarà el seu I Congrés de Violència Masclista

Sota el lema ‘Una assignatura pendent. Reptes de futur’, els propers 3 i 4 de març de 2016, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona celebrarà el I Congrés en matèria de Violència Masclista, organitzat conjuntament entre la Comissió del Torn d’Ofici, la Comissió de Dones Advocades i la Secció de Dret Penal.

Amb aquesta cita, la gent del sector pretenem abordar una reflexió sobre l’actual tractament jurídic de les situacions de violència masclista: la víctima davant del procediment judicial, les diferències territorials en l’aplicació de la Llei Orgànica 1/2004, els drets laborals de les dones en situació de maltractament, les últimes reformes a l’àmbit penal, la importància de l’assessorament jurídic, propostes de millora legislativa, entre d’altres. Totes aquestes seran qüestions que podran ser compartides al llarg de la celebració del Congrés.

 Esperem comptar amb la vostra participació!

Per a més informació mireu-vos aquest enllaç: I Congrés de Violència Masclista organitza per l’ICAB.

Cartell del I Congrés Violència Masclista, organitzat per l'ICAB.

Cartell del I Congrés Violència Masclista, organitzat per l’ICAB.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>