N

o hi ha un model únic de família; les famílies són diverses. Per això el despatx de Mercè Claramunt posa tot el seu bagatge i experiència en Dret Matrimonial i de Família per assessorar i acompanyar les persones que li fan confiança en assumptes relatius a separacions i divorcis, cessament en la convivència de parelles de fet, guardes i custòdies, drets del menor, adopcions, filiacions, incapacitacions i drets de visita dels avis, així com impagaments de pensions, aliments, tutela, paternitat i acords prematrimonials. També treballa en liquidacions econòmiques de societats conjugals, titularitats i govern d’empreses familiars.

La intervenció del despatx de Mercè Claramunt contribueix a facilitar les relacions familiars, personals i professionals davant qüestions relatives al Dret de Successions, com són les herències amb testament i sense, i legítimes.

A més, us guia en la redacció de darreres voluntats o de les voluntats anticipades (testaments vitals), divisió de patrimonis hereditaris i donacions.

Altres serveis jurídics

Vols solucionar el teu conflicte amb un acord? Això és possible!

Ús de galetes

Aquest web utilitza galetes perquè tinguis una millor experiència com a usuari del web. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment i la teva acceptació a la nostra política de galetes. Més informació

ACEPTAR