D

avant un conflicte la millor aportació que pot fer un professional és disminuir les tensions entre les parts i afavorir la comunicació. Quan s’arriba als tribunals s’ha de saber que les parts passen a ser adversàries i es delega la decisió final en un jutge, sense valorar altres interessos i situacions. El procés judicial es demora i se centra en qüestions del passat, amb el cost emocional i econòmic que això suposa. Pot tenir conseqüències negatives en persones properes i deteriora les relacions, la qual cosa pot tancar la porta al diàleg o a futurs acords.

El despatx de Mercè Claramunt treballa per arribar a acords i per la resolució alternativa de conflictes. És important mirar al futur i agafar les regnes de la situació, buscar solucions ràpides i creatives, el menys gravoses possibles per les parts, i aplanar així el terreny per refer el diàleg. La resolució alternativa de conflictes, i particularment la mediació, té menys contracops en l’entorn, ajuda a preveure nous conflictes en un futur i pot ser menys costosa que un procés judicial. A més, les parts són més flexibles, el compromís adquirit és més ferm i, per tant, s’aconsegueix que es compleixin més els acords.

Altres serveis jurídics

Vols solucionar un conflicte sense haver de passar pels tribunals?  L’acord és possible!

Ús de galetes

Aquest web utilitza galetes perquè tinguis una millor experiència com a usuari del web. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment i la teva acceptació a la nostra política de galetes. Més informació

ACEPTAR