Mercè Claramunt Bielsa

Advocada i mediadora de Barcelona. Més de 25 anys en l’exercici del Dret avalen la trajectòria professional de Mercè Claramunt, una persona propera, compromesa amb la seva feina i amb les persones que li fan confiança. Actualment col·labora amb el bufet d’advocats Larrea & Martínez de la capital catalana.

La seva trajectòria cívica està molt lligada a les associacions professionals del seu àmbit: és diputada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), presidenta de Dones Juristes, forma part de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates, és membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) i de l‘Asociación Española de Abogados de Familia. Impulsora del I Congrés de Mediació de l’Advocacia.

Col·labora habitualment en mitjans de comunicació com a experta en qüestions relacionades amb el dret i, especialment, amb la resolució alternativa de conflictes.

Twitter
Facebook
Linkedin

Vols solucionar el teu conflicte amb un acord? Això és possible!

Ús de galetes

Aquest web utilitza galetes perquè tinguis una millor experiència com a usuari del web. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment i la teva acceptació a la nostra política de galetes. Més informació

ACEPTAR